Publicitat
Publicitat

Assemblea de socis del CER

Aquest vespre, assemblea general de socis del CER. A dos anys de completar el mandat, la presidenta diu que no es tornarà a presentar i s’ofereix a fer un traspàs progressiu amb qui vulgui assumir el càrrec.

La Junta Directiva del Centre Esportiu i Recreatiu passa comptes amb els socis de l'entitat aquest vespre. Acta anterior, estat de comptes, pressupost per aquest any, informació secció a secció. Aquest vespre a dos quarts de nou en primera convocatòria, les nou en segona.

Entre els projectes per aquest 2018 en destaquen diferents reformes a l'edifici social del CER, el Centre Cultural XAvier Vilanova.

Amb l'assemblea d'avui, la junta directiva compleix el tercer dels cinc anys de mandat pels quals vn ser escollits. La presidenta ha puntualitzat que ni ella ni bona part de la junta optaran a la reelecció. Tant és així, que ha fet una crida a qui pugui estar interessat a agafar el relleu a entrar a la junta directiva un any abans de les eleccions per fer un traspàs de responsabilitats pausat.

L'assemblea d'avui està programada per a les nou del vespre. Al final, com és habitual, s'acabarà l'acte amb un aperitiu per a tots els assistents.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar