Publicitat
Publicitat

Casa de la Vila

El Partit Popular no entén que l'equip de govern no hagi previst que Costes li demanaria l'enderroc de les terrasses del Passeig de Riells. Parla de deixadesa en no fixar-se en una llei vigent des de 2013. És una dels temes tractats a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà.

El portaveu del Partit Popular a l'Escala creu que l'ajuntament de l'Escala no està al dia pel que fa a la llei de Costes.Ara fa unes setmanes es va rebre una notificació demanant la retirada de les terrasses del Passeig de Riells, que incompleixen la normativa aprovada el 2013.Aquestes terrasses, però, quan es van construir complien lla normativa vigent,  de 1988, i va ser el mateix estat espanyol qui en va fer el projecte i les va construir.En arribar la notificació, l'ajuntament de l'Escala va posar el crit al cel, no entenent la situació, i explicant que per estar dins la legalitat a partir de l'any vinent les terrasses havien d'anar a terra i posar-ne de desmontables.Ball·llosera explica que amb la llei de 2013 canvien molts paràmetres, entre els quals la distància de la costa a partir de la qual es pot edificar.En un futur proper hi poden haver més sorpreses.

El portaveu del PP denuncia algunes actituds, entre les quals la dels partits ecologistes.

Joan Ball·llosera ho explicava al program a La casa de la Vila de canal 10, on entre d'altres deia  que té clar quin és el futur de l'edifici del carrer Palau que la darrera sentència judicial obliga a enderrocar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar