Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes per a un nou Taller de Memòria

Demà s’obre les inscripcions per a una nova edició del taller de memòria. Les sessions es faran de març a juny a la sala polivalent de Can Masset.

A les portes d'una nova primavera s'obren les inscripcions per a un nou taller de memòria. El d'aquest trimestre es celebrarà entre el 20 de març i el 15 de juny en sessions d'una hora.

Els interessats a participar-hi cal que s'inscriguin. Ho poden fer entre demà i el dimecres de la setmana vinent. Cal que ho facin a les oficines de Serveis Socials, al primer pis de Can Masset.

Els grups es crearan per ordre d'arribada de les inscripcions i es preveu l'articulació d'un màxim de quatre grups. Els tres primers es trobaran els dimarts a la tarda. El primer, de dos quarts de quatre a dos de cinc; el segon, de dos de cinc a dos de sis; i el tercer, de dos de sis a dos de set. Si fes falta un quart grup, aquest es trobaria els divendres de dos quarts de quatre a dos quarts de cinc.

Els tallers son organitzats per l'Ajuntament de l'Escala, amb participació de Dipsalut, l'organisme de salut pública de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Hi col·labora també l'Associació de Jubilats Jardí del Pedró.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar