Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament passa balanç de desperfectes del temporal

L'obra del front marítim es va executar defectuosament. Així ho considera l'Ajuntament de l'Escala després d'avaluar els desperfectes ocasionats pel temporal de llevant a La Punta. I exigirà a l'empresa adjudicatària la reparació dels desperfectes.

Després de la tempesta arriba la calma. I amb aquesta calma meteorològica el primer que ha fet l'Ajuntament ha estat passar balanç dels desperfectes ocasionats pel temporal de llevant d'ahir. Un temporal que ha afectat sobretot a la zona de La Punta, reformada abans de l'estiu passat, i on els embats de les onades ha arrossegat un gran nombre de lloses de pedra del mur que separa l'esplanada dels esculls. Aquest matí tècnics municipals s'han reunit amb tècnics de l'empresa adjudicatària de l'última reforma del front marítim i la direcció tècnica de l'obra per avaluar els danys i les responsabilitats que pugui haver-hi hagut en els desperfectes.

Els danys de La Punta han estat els més significatius. Però el litoral escalenc ha patit les afectacions habituals de cada temporal fort de mar.

{{Víctor Puga 02}

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar