Publicitat
Publicitat

Nou equip directiu a l'escola Empúries

La marxa del director Narcís Vidal de l'escola Empúries ha obligat a replantejar l'equip directiu. La fins ara cap d'estudis, Lilian Xiqués, ocuparà el càrrec de directora, i Gina Penya passarà a ser la cap d'estudis. Es manté Mercè Jordà com a secretària. El nou equip es marca l'objectiu que tots els nens vagin contents a escola i que estiguin preparats per les noves exigències del futur.

Dilluns la fins ara cap d'estudis de l'escola Empúries, Lilian Xiqués, va passar a ser la nova directora, després que divendres es fes efectiva la renúncia de la persona que ha ocupat el càrrec els últims 21 anys, Narcís Vidal. Aquest canvi en la direcció del centre també ha comportat moviments dins l'equip directiu. I la mestre Gina Penya s'ha incorporat com a cap d'estudis.

Xiqués llança un missatge de tranquil·litat a les famílies per aquest canvi sobtat a mig curs i garanteix que l'escola continuarà amb el projecte pedagògic engegat en els últims anys.

El Projecte Obrint Camins busca suavitzar el traspàs del nen de cicle infantil a cicle inicial donant continuïtat en la figura de la mestra.

La nova directora explica que l'equip directiu s'ha marcat dos objectius principals: que els nens vagin contents a l'escola i que estiguin preparats per la societat del segle XXI.

Ahir l'escola Empúries va celebrar el Consell Escolar en què es va ratificar el nou equip directiu que tindrà vigència fins d'aquí a 2 cursos escolars, quan caldrà convocar noves eleccions perquè finalitzarà aquest mandat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar