Publicitat
Publicitat

Concurs de literatura infantil i juvenil

La Biblioteca Víctor Català convoca un concurs de literatura infantil i juvenil per a nois i noies de 6 a 14 anys. Amb el lema "Un conte esbojarrat", els participants han de partir d'un conte clàssic i modificar-lo. Els relats guanyadors seran llegits en públic el dia 20 d'abril, per la revetlla de St Jordi.

"Un conte esbojarrat" és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat, a través del grup CLER, un grup de bibliotecaris que treballen per recomanar les millors lectures per a infants i joves. L'any passat, aquest grup va iniciar el concurs de literatura per Sant Jordi i enguany, en la segona edició, la biblioteca Víctor Català s'hi ha adherit.

El tema d'aquesta edició és "Un conte esbojarrat" i proposa als concursants fer una creació original tot partint d'un conte clàssic.

S'atorgarà un premi per a cada categoria, consistent en un lot de llibres. Tots els participants rebran també un obsequi i diploma. Els originals es poden presentar fins el 27 de març vinent.

El jurat estarà format per un mínim de tres persones: una, de la biblioteca Víctor Català; una del Servei de Biblioteques; i una del grup CLER. Hi ha també la possibilitat oberta que s'hi pugui convidar alguna persona d'altres col·lectius o entitats del poble.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar