Publicitat
Publicitat

Comencen els assajos del desè Viacrucis de l'Escala

Han començat els assajos per a una nova edició del Viacrucis de l'Escala, la que fa número 10. No hi haurà novetats el el recorregut ni en les escenes, però sí en els diàlegs i en els moviments dels actors. S'espera una sorpresa en l'escena de la crucificció.

El Viacrucis de l'Escala està d'aniversari, i és que a finals de mes, el divendres 30 de març,  es farà la que serà la desena representació a l'Escala d'aquest espectacle religiós.Tot va començar per la inquietut d'alguns escalencs encapçalats per Joan Brugués que van decidir que calia omplir amb algun contingut la Setmana Santa escalenca.El que inicialment va ser una aventura s'ha consolidat, portant milers de persones a l'Escala resseguint el recorregut del viacrucis, amb l'espectacular final  a la Mar d'en Manassa, on es fa la crucificció.La organització va a càrrec de l'Associació Cultural El Rosetó.L'edició d'enguany del Viacrucis no presentarà novetats ni en el recorregut ni en les escenes, però sí pel que fa als diàlegs i als moviments dels personatges.

Pel que fa als personatges, com sempre seran escalencs amb moltes ganes de col·laborar en aquesta activitat.Aquí la novetat és l'actor que farà de Jesus.

Segons expliquen els organitzadors en guany hi haurà sorpresa en l'escena de la crucificció.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar