Publicitat
Publicitat

Sessió informativa sobre l'administració electrònica

Empreses i entitats van participen a la reunió informativa on s'ha explicat el funcionament de l'administració electrònica quan hagin de treballar amb l'ajuntament. Es tracta de deixar enrere els papers i fer tots els tràmits telemàticament. 

Una seixantena d'empreses i entitats han assistit a la sessió informativa on l'ajuntament de l'Escala els han explicat com s'han de fer els tràmits a partir de l'1 de març, quan entre en vigor la nova llei del Procediment administratiu Comú.A partir d'ara les gestions entre empreses i entitats i ajuntaments s'hauran de fer telemàticament mitjançant l'administració electrònica, pel que cal un certificat electrònic per identificar-se.L'ajuntament de l'Escala ha adaptat la plana web per aquest fet.S'han mostrat les instruccions per fer els tràmits bàsics, com per exemple una instància amb la possibilitat d'adjuntar-hi documentació.Durant la presentació els assistents van anar exposant dubtes. El més comú va ser la diferenciació en les gestions entre persona física i persona jurídica. S'aclaria que una entitat o empresa ha de tenir un certificat electrònic propi, no serveix el del seu propietari o president.Tot i que l'administració electrònica es farà efectiva a partir de l'1 de març, es preveu un període d'adaptació, entre d'altres perquè els certificats digitals per empresa o entitat tarden uns tres mesos en tramitar-se.

Per les empreses i entitats representa un canvi en el mètode de treball.Per tal de resoldre dubte s'ha habilitat l'adreça mail sac@lescala.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar