Publicitat
Publicitat

Xavi Garcia i Pol Morral de nou a la Panda Raid

Els escalencs Xavi Garcia i Pol Morral ja ho tenen tot a punt per participar un any més a la Panda Raid el proper 2 de març. Amb aquesta serà la quarta vegada que els escalencs participen en la prova. 

Xavi Garcia i Pol Morral, estan acabant d'enllestir els últims retocs del seu Seat Panda per disputar un any més la mítica cursa Panda Raid enguany del 2 al 10 de març. Amb aquesta serà la quarta participació a la cursa de llarga distància disputada en 7 etapes al Marroc. Aquest any esperen gaudir molt més que l'any anterior.

Enguany han pogut treballar molt més amb el cotxe, en aquesta ocasió han introduït alguna millora de seguretat així com alguns detalls que els ajudaran a fer més lleugera cada etapa. Recordem que la competició tot i ser amateur consta d'etapes complexes, on està prohibit fer servir el gps i on l'aventura, el sentit comú i un bon cotxe són els millor aliats. L'equip escalenc enguany ha posat a prova el seu vehicle, per marxar de l'Escala amb les millors condicions.  

Aquesta vegada l'equip escalenc, espera fer un bon paper després de l'experiència viscuda en edicions anterior. Tot i que el més important és participar, passar-ho bé i col·laborar amb la causa benèfica de cada edició. Si voleu saber més coses d'aquesta aventura, el dimarts dia 27 Xavi Garcia i Pol Morral són els protagonistes d'un dels reportatges de l'Esports10 el programa esportiu de Canal 10 Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar