Publicitat
Publicitat

Festa de presentació de la nova associació de dones Salam

Festa de presentació de la nova associació de dones Salam. Es va fer a la sala polivalent amb molta assistència. Salam pretén treballar per una millor integració de dones nouvingudes a l’Escala.

La sala polivalent ha acollit l'acte de presentació de Salam, la nova associació de dones de l'Escala. Aquesta nova entitat neix amb la voluntat de treballar per una millor integració  de les dones nouvingudes en el teixit local. Fa mesos que les seves promotores hi estaven treballant i ara, quan tingut tots els tràmits burocràtics de creació de l'entitat enllestits n'han fet la presentació en societat. La paraula que dóna nom a l'associació ja és ben significativa: "salam" significa "pau" i entre els musulmans s'utilitza com a salutació.

Les promotores de l'entitat han estat cinc escalenques d'origen musulmà. Però volen deixar molt clar de bon principi que l'associació és oberta a totes aquelles dones que arribin a l'Escala i necessitin ajuda per a integrar-se, sigui quin sigui el seu origen.

Un cop presentada l'entitat esperen que moltes dones s'hi adhereixin i volen promoure moltes activitats, la primera de les quals podria ser que s'organitzés pel dia internacional de la dona, el 8 de març

Amb la premissa que una bona formació de les noves generacions passa per la integració de mares i fills a la societat on viuen, des de Salam es volen organitzar cursos, entre d'altres de català. La presentació de l'entitat es va arrodonir amb un berenar amb plats que havien elaborat lkes seves membres i degustació d'un bon te.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar