Publicitat
Publicitat

Concert d'instruments EMM El Gavià 2018

L'Escola Municipal de Música el Gavià de l'Escala, va celebrar dissabte el seu habitual concert d'instruments. Un concert on participen tots els alumnes de l'escola, oferint un petit tastet de la seva evolució acadèmica. Al mateix temps són avaluats pels seus professors.

Aquest dissabte, l'escola de música el gavià va celebrar el tradicional concert d'instruments on participen tots els alumnes del centre. Com ja fa uns anys el concert va celebrar-se a la sala polivalent, una primera convocatòria a les cinc de la tarda i una segona a les set. La sala va quedar petita per acollir el públic assistent, majoritàriament pares i familiars dels alumnes. Els primers a actuar van ser els pianos amb temes de Txaikovski i Beethoven. Seguits dels violins, la flauta travessera, la bateria o la guitarra. 

  

 Al tram final del concert, arribaven els instruments més moderns com la guitarra elèctrica i la bateria. Temes com El danubi blau, l'himne a l'alegria, a la plaça fan ballades es van poder sentir durant la tarda. També va sonar reguetón i Rock and Roll. 

  

 Els concerts van ser seguits per tot el professorat de l'escola, que aprofiten aquestes actuacions per avaluar els seus alumnes i així ajudar-los a millorar de cara al tram final del curs.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar