Publicitat
Publicitat

La UBET prepara una enquesta entre els seus associats

La circulació de vehicles per la platja en mesos d'hivern o la decadència de l'oci nocturn preocupen els socis de la UBET. Així es va fer palès a l'assemblea de divendres, on la junta presentava el butlletí de l'entitat i on es feia oficial la contractació d'un professional per a la coordinació de les campanyes pròpies.

La Junta de la UBET elaborarà una enquesta entre els seus associats per copsar el grau de preocupació per l'anul·lació del transit rodat pel front marítim. El compromís va sorgir en la darrera assemblea de socis, després que algun soci considerés que treure els cotxes d'arran de mar ha perjudicat el comerç de la zona.

L'enquesta serà elaborada per la tècnica que ha contractat fa pocs mesos la UBET. Precisament aquesta era la principal novetat que es va comentar a l'assemblea de divendres.

El repte principal que es va exposar per aquest 2018 és el de pactar un nou conveni amb l'Ajuntament, després que l'actual ja porti tres anys de pròrroga. El canvi fonamental que proposen els comerciants és deixar d'organitzar els actes festius d'estiu a La Platja i la Plaça de l'Univers, per destinar esforços a altres projectes que beneficiïn a la totalitat dels associats.

Com a contrapartida per deixar d'organitzar aquestes activitats, es proposa col·laborar econòmicament en l'edició d'una guia turística i comercial de l'Escala. La de divendres va ser una assemblea amb molta assistència d'associats, més de mig centenar. Passada l'assemblea, la junta actuar encara l'últim any de mandat. I és que tant president com secretari i tresorera van voler deixar clar que no hi cap l'opció a la reelecció.

Per millorar la comunicació interna entre els agremiats a la UBET, divendres es va presentar també l'esbós d'un butlletí informatiu amb les notícies, promocions i iniciatives que promou el col·lectiu.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar