Publicitat
Publicitat

Bona participació a les primeres Jornades per a entitats

Diverses entitats i associacions de l'Escala van participar dissabte a la primera jornada de formació per a entitats. Una activitat del programa de millora social del Pla de Barris de l'Escala.

Excel·lent participació a les primeres Jornades per a entitats de l'Escala, en el marc del programa de millora social del Pla de Barris de l’Escala. La sala del casal del jubilat va acollir les diferents propostes, talles i xerrades proposades dins aquestes primeres jornades formatives que volen facilità a les entitats i associacions un espai de treball per millorar els seus processos de treball i enfortir la seva base social amb voluntariat. 

Aquesta formació forma part de les accions que s’han posat en marxa per fomentar el voluntariat de les entitats del municipi i reforçar el teixit associatiu. Una de les activitats de millora social del Pla de Barris. 

La sessió de formació seguida per unes 13 entitats va començar a les 9:30h del matí amb la benvinguda de l'alcalde i la presentació del projecte. Dinamitzada per professionals de l’Escola Lliure El Sol, una institució no lucrativa fundada per la Fundació Ferrer i Guàrdia i Esplais Catalans. A partir de les 10h van començar les primeres classes formatives parlant de La Participació, seguides de el voluntariat i la comunicació. Amb exercicis i xerrades, la jornada va ser ben rebuda per a tots els assistents. 

Tal i com estava previst de cares a l'octubre hi haurà una segona jornada formativa, tot i això, l'oficina del Pla de barris resta oberta per escoltar propostes de les entitats i també buscar solucions conjuntes.

A l'espera d'aquesta segona jornada, ja s'està treballant amb noves activitats de cares al març en aquesta ocasió un jornda formativa de primera acollida mòdul C.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar