Publicitat
Publicitat

Mar d'Estrelles, el 31è disc dels Pescadors de l'Escala

Mar d'Estrelles és el títol del trenta-unè disc dels Pescadors de l'Escala. Inclou havaneres històriques i d'estrena. S'ha gravat aquest mes de febrer i es preveu que surti al carrer per sant Jordi.

Tres anys després del disc commemoratiu del cinquantè aniversari del grup, Els Pescadors de l'Escala s'han tornat a tancar a l'estudi de gravació. Ara, pel que s'anomenarà "Mar d'estrelles" i que serà el 31è treball discogràfic de la formació més emblemàtica del món de l'havanera i el cant de taverna a casa nostra.

El disc combinarà peces històriques amb noves composicions.

Entre els temes històrics, en destaca l'anomenat "A l'Escala", una cançó que també és coneguda com "camí de la font".

El nom del disc prové d'un dels temes nous que inclou: l'homònim "mar d'estrelles" amb música d'Albert Prat sobre lletra d'un poema de Miquel Espigulé:

El disc està gravat. Ara falten les mescles, la maquetació de la portada i llibret. Tot plegat per sortir al carrer per sant Jordi:

"Mar d'estrelles" serà un disc solidari. Els Pescadors estan en contacte amb Oncolliga Girona a qui es destinaria una part de la venda de discos i l'entrada del concert de presentació.

Pel que fa  a la seva presentació a l'Escala, no hi ha cap compromís lligat encara. De moment, està previst que Els Pescadors actuïn a Cala Montgó els 18 de juliol. I, després que s'hagin polit les diferències que hi va haver entre el grup i la penya blaugrana de l'Escala, sembla que enguany els podrem tornar a escoltar a la cantada de La Platja el primer dijous d'agost.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar