Publicitat
Publicitat

Es crea l'Associació Salam de la dona

S'ha posat en marxa a l'Escala l'Associació Salam, una nova entitat que busca ajudar a integrar a les dones nouvingudes a l'Escala. Les seves promotores faran diverses acccions i promouran projectes per tal d'aconsegui-ho. Es presentarà oficialment el diumenge 18 de febrer.

Un grup de dones musulmanes acaba de crear  l'Associació Salam de la Dona de l'Escala.L'objectiu bàsic és facilitar la integració en tots els àmbits de les dones nouvingudes i els seus fills a la societat escalenca.Una experiència dura quan les promotores  de la iniciativa  van arribar a un nou país amb llengua, cultura i religions diferents els ha fet pensar que calia ajudar aquells que es trobin en la mateixa situació, i més en el cas de ser dona.

Des de l'associació és considera imprescindible que des de bon principi mares i fills estiguin integrats a la societat on viuen per tal de tenir ben formades les noves generacions. Justament la llengua és un dels punts on cal treballar més.Tot i que actualment, qui tira endavant la posta en marxa de l'associació són 5 doners musulmanes, l'entitat és oberta a qualsevol dona que arribi a l'Escala i necessita ajut per integrar-se.La presentació oficial de l'Associació Salam de la Dona es farà el proper diumenge dia 18 a les 4 de la tarda a la Sala Polivalent, a la que es condida a totes les dones de l'Escala.Es tancarà amb una sessió de tè.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar