Publicitat
Publicitat

Ja s'han acabat els treballs de canalització de la xarxa d'aigües pluvials al carrer Enric Serra

Ja s'han acabat els treballs de canalització de la xarxa d'aigües pluvials al carrer Enric Serra. I ara l'obra es concentra en la reurbanització del carrer. Ho va explicar ahir el regidor d'Urbanisme i Esports a l'entrevista de La Casa de la vila, Josep Bofill.

La primera de les dues fases en què està dividida l'obra del carrer Enric Serra està enllestida. Era la que consistia en la instal·lació de la nova canalització de les aigües plujanes en el tram comprès entre les places de l'Ajuntament i de l'Església per una banda i la Placeta del Peix, per l'altra.

És un punt sensible per la gran quantitat de comerços que hi ha a la zona, però també per fets tan immediats com la rua de Carnaval, que quan fa el recorregut històric puja pel carrer Enric Serra. Aquest any, però farà una ziga-zaga en aquest indret per, un cop recorreguda la Punta i La Platja, tancarà el recorregut pujant pel carrer Pintor Massanet.

En l'entrevista d'aquesta setmana a La Casa de la Vila, Bofill va comentar la resta d'obres públiques obertes actualment. La de més envergadura, la urbanització del primer tram de l'Avinguda Montgó, que ha d'estar acabada d'aquí a menys de dos mesos, abans de Setmana Santa.

Serà un canvi considerable per aquell punt de la xarxa viària que absorbeix una gran quantitat de trànsit rodat, sobretot els mesos d'estiu. La intervenció implica l'habilitació d'un nou espai d'aparcaments, però aquest no estarà a punt l'estiu vinent. Mentre no ho estigui, l'espai per on transcorre el carril bici es continuarà utilitzant com a aparcament.

El principal repte que té damunt la taula el regidor d'urbanisme és la redacció del nou POUM. Projecte a 4-5 anys vista del qual a hores d'ara està a punt d'enllestir-se l'últim estudi previ. Segons Bofill, la feina feta fins ara equival a un 40% del total que suposa la redacció del pla general.

A banda d'urbanisme, Josep Bofill és regidor d'esports. Una àrea entorn la qual es va comentar la creació de dos nous clubs esportius a l'Escala. El de petanca i el de natació.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar