Publicitat
Publicitat

Recta final de les carrosses per la celebració del Carnaval

A menys d'una setmana de la celebració del Carnaval a l'Escala, les colles intensifiquen la feina per a tenir-ho tot a punt per a la gran rua del diumenge al matí. Aquest cap de setmana han rebut la visita de l'alcalde i el regidor de Festes, que d'aquesta manera volen reconèixer el seu esforç. I és que sense la implicació del miler de participants de les colles no seria possible el Carnaval de l'Escala.

Diumenge se celebra la rua central del Carnaval de l'Escala. Després de mesos de feina, aquests últims dies el miler de participants de les diverses carrosses intensifiquen esforços per tenir-ho tot a punt. A l'Escala, fa temps l'Ajuntament va habilitar una nau del polígon industrial de la carretera de Bellcaire per a què les diferents colles poguessin guardar els materials i treballar plegades. 

El Carnaval de l'Escala manté l'estructura de les últimes edicions, que s'ha vist que és la que agrada més, als escalencs i als visitants: el dissabte es concentren les activitats infantils, diumenge és el matí de la rua i el dilluns es dedica al dinar de germanor. La novetat d'enguany és que es recupera l'antic itinerari.

Per a l'alcalde, el que dona sentit al Carnaval de l'Escala és la implicació de les colles.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar