Publicitat
Publicitat

Es convoca la vintena Beca de primavera de l'Escala

L'Ajuntament de l'Escala ha obert la convocatòria de la vintena edició de la Beca Internacional de Primavera. Es poden presentar propostes fins el 28 de febrer.

L'Ajuntament de l'Escala ha obert el termini per apuntar-se a la vintena Beca artística Internacional de primavera de l'Escala, que com l'any passat, té l'objectiu d'arribar a artistes de tot el món. La beca consisteix en una estada de tres mesos a la Casa Forestal de Sant Martí d’Empúries, situada vora el mar en un paisatge incomparable. Des del 2 d’abril al 30 de juny de 2018. Inclou l’allotjament i el taller de creació, que serà a la Casa del Gavià, també situada vora el mar però més cèntrica. Aquest serà l'espai que acollirà l'exposició final de l'artista becat. El resident també rebrà una aportació econòmica de 2.500 euros en concepte de despeses, una quantitat superior a la d'edicions anteriors.Pot sol·licitar la beca qualsevol professional o practicant de la creació artística, que tingui una trajectòria  refermada i que pugui comprometre’s a tenir una presència continuada al llarg de tota l’estada. S'hi poden presentar pintors, escultors o artistes de qualsevol altra de les arts plàstiques. També hi ha l'opció de presentar-se en equip d’artistes, amb un màxim de dos membres. El projecte de cada participant és de temàtica lliure.

El termini de presentació de les candidatures acaba el 28 de febrer. Cal enviar-la per correu electrònic a l’Ajuntament de l’Escala, a l’adreça: joventut@lescala.cat. I el jurat, format per professionals del món de la creació artisticocontemporània i del món de la cultura artística, es reunirà el 17 de març per a emetre un veredicte.

La vintena Beca de primavera de l'Ajuntament de l'Escala compta amb la col·laboració del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat i del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries. I també amb el suport de la Diputació de Girona.Per a més informació, es pot consultar la pàgina web municipal. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar