Publicitat
Publicitat

El Molí de l'Escala deixa d'organitzar el festival Gastromusical

L’estiu vinent no hi haurà Gastromusical a l’Escala. El Molí de l’Escala tanca una dècada de fusió de gastronomia amb música per encarar nous projectes. La competència cada cop més ferotge d’altres festivals i el fet de tractar-se d’una oferta clarament deficitària en són alguns dels motius principals.

El restaurant el Molí de l'Escala no tornarà a organitzar el festival Gastromusical, nascut fa onze anys. Festival pioner en el seu moment en la fusió de gastronomia i música, per l'escenari del Molí hi han passat figures de primer nivell tant de l'escena musical com de les cuines més reconegudes del país. Una dècada després del seu naixement, el seu impulsor considera que ha arribat el moment de passar pàgina. Amb tot, puntualitza que el festival no mor. De moment, es deixa aparcat.

Entre els motius que han provocat l'aturada del Gastromusical, Jordi Jacas ha apuntat la competència cada cop més ferotge d'altres festivals que han mimetitzat el model de gastronomia i música o el fet de tractar-se d'una programació poc sostenible econòmicament.

Jordi Jacas, però, no s'atura amb aquesta suspensió. I és que El Molí també ha canviat, reconvertint part de l'edifici en hotel. I no només això: aquest estiu ha d'obrir el nou espai bar-terrassa-restaurant del recinte arqueològic d'Empúries:

L'espai gastronòmic d'Empúries obrirà portes el mes de febrer vinent, inicialment servei de bar. Pels volts de setmana santa s'acabarà de configurar el servei de terrassa i restaurant.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar