Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic l'Escala es promociona a Alemanya

El Club Nàutic l'Escala aprofita el parèntesi dels mesos de tardor i hivern per a promocionar-se en diferents salons del sector. Aquesta setmana participa juntament amb la Generalitat al Saló Nàutic de Düsseldorf, un dels més importants del món.

El Club Nàutic l'Escala, juntament amb l’empresa pública Ports de la Generalitat i l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics participen aquesta setmana, fins diumenge, en un estand al Saló Nàutic Boot de Düsseldorf, a Alemanya). Aquesta fira és el referent del sector nàutic i els esports aquàtics arreu del món. Aquest any hi participen uns 2.000 expositors i preveu rebre 300.000 visitants. Precisament, s'ha presentat la primera guia audiovisual dels ports esportius de la Costa Brava. Aquesta acció promocional, que ha comptat amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme, potenciarà l’entrada dels ports esportius i les activitats que es fan a la destinació al mercat alemany i permetrà captar un nou perfil de turista per a la Costa Brava. La guia audiovisual està composada per dinou vídeos de marines i ports esportius de la zona.

A més de participar en aquesta fira alemanya, el Club Nàutic l'Escala també s'ha promocionat en altres esdeveniments del sector durant la tardor, com el Saló Nàutic de Barcelona o el Saló Nàutic Internacional de París.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar