Publicitat
Publicitat

El CER ofereix classes pioneres de jujitsu adaptat

Des de fa un parell d'anys, la secció de jujitsu del CER de l'Escala imparteix classes pioneres de jujitsu adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Es fan cada 15 dies, els dimecres al matí. Per ara compte amb 4 alumnes vinguts de diferents punts de la demarcació.



Són l'Albert Cebrià de Figueres, la Maite Llandrich de l'Escala i en Jordi Vendrell de Montfullà. Dos dimecres al mes es troben al matí al Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala per participar a les classes de jujitsu adaptat per a persones amb discapacitat. En total, però acostumen a ser 4 alumnes: ells tres i en Dani. La Maite només fa un parell de mesos que ve, però l'Albert i en Jordi hi són des del principi, ara fa dos anys.

Tal com explica l'Albert, ell i un dels monitors, el seu germà Jordi, de sempre que són amants de les arts marcials. Ara fa tres anys, i arran del seu accident, van començar a treballar per mirar d'adaptar el jujitsu a persones amb mobilitat reduïda. La seva ha estat una feina pionera reconeguda per la Federació i que ha despertat l'interès d'altres països.

I és que els beneficis de practicar el jujitsu adaptat són clars.

Quan es pregunta als monitors què els mou a venir els dimecres al CER, la resposta d'en Carles Bazo i en Jordi Cebrià coincideix.

Unes paraules que la Maite corrobora.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar