Publicitat
Publicitat

L'Alfolí de la Sal obre cada dia

El regidor de Cultura i Joventut Rafel López és l'entrevistat aquesta setmana a La casa de la Vila de Canal 10. Entre d'altres explica que des de principis d'any l'Alfolí es pot visitar cada dia. També parla de la rua de Carnaval i del bon funcionament de l'Espai Jove.

Des de principis d'any l'Alfolí de la Sal obre cada dia al matí, excepte els dilluns que és el dia festiu del que ha d'ésser el centre de difusió de la cultura i patrimoni de l'Escala.La inauguració parcial es va fer durant la Festa Major, quan es va estrenar l'exposició de la primera planta. També són funcionals les sales petites de la planta baixa i l'espai exterior del pati.Ja amb la instal·lació oberta es va treballant en la resta de l'edifici, tant pel que fa a l'arranjament  d'espais com per a les funcions que s'hi assignen, entre d'altres, encabir l'Àrea de Cultura, actualment a Can Masset.

L'Alfolí hauria d'estar a ple funcionament abans de finals d'aquest any, quan justament aquest 2018 és l'any Europeu del Patrimoni Cultural.Tot plegat Rafel López ho explicava a La Casa de la Vila de Canal 10, on entre d'altres anunciava que la gran rua de Carnaval recupera el recorregut tradicional una vegada acabades les obres del front marítim.

López és també regidor de Joventut, i es mostrava molt satisfet del funcionament de l'Espai Jove l'Esbotzada.Destacava que és un espai de trobada, oci i molt més.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar