Publicitat
Publicitat

Cursa solidària a l'escola Empúries pel dia de la Pau

L'Escola Empúries celebrarà el dia de la pau amb una cursa solidària amb l'ONG Save de Children. Es farà el dimarts 30 de gener i, per grups d'edat recorreran diferents circuits a tocar del litoral escalenc, entre La Platja i Riells o entre La Platja i la Mar d'en Manassa.

El dimarts 30 de gener es celebra en escoles d'arreu del món el dia escolar de la no-violència i la pau, commemorant l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi. Ja fa anys que als centres escolars escalencs és un dia especial, amb activitats per a conscienciació dels alumnes envers la no-violència i la pau. Aquest any l'Escola Empúries el celebrarà amb una cursa solidària per l'ONG Save the Children.

Es marcaran quatre circuits que els alumnes faran per grups d'edat. Sortint de l'Escola, tots els alumnes de primària baixaran cap a La Platja, que serà el punt de partida. Els més grans, dels cursos de quart, cinquè i sisè, faran un circuit de La Platja fins a Riells i tornant a La Platja; els mitjans, de primer, segon i tercer, faran un circuit de la Platja cap a la Mar d'en Manassa i tornant a La Plajta. Els de parvulari els quedaran a l'entorn de l'escola, de manera que els de P5 correran per un circuit marcat pels carrers Vilabertran i Garrotxa, mentre que els de P3 i P4 correran per un petit circuit marcat al pati del mateix centre.

Serà una cursa no competitiva, on el missatge és el de compartir una jornada de sensibilització envers la dura realitat que viuen infants d'un món subdesenvolupat com el de Sudán del Sud.

Per a delimitar els diferents recorreguts s'ha comptat amb l'ajuda i assessorament del cos de Policia Local que estarà present durant el temps que duri la cursa a limitar el trànsit en aquells punts més delicats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar