Publicitat
Publicitat

Alerta per l'augment de robatoris de poc valor a l'interior de vehicles

Els Mossos d'Esquadra demanen prudència i sentit comú als conductors i no deixar objectes de valor a la vista als vehicles aparcats. I és que els típics robatoris de l'època d'estiu s'estan allargant durant tot l'any

Des del cos dels Mossos d'Esquadra es demana als conductors que quan deixin el cotxe aparcat s'assegurin que no han oblidat cap objecte de valor a la vista. I és que en els últims temps s'ha observat que han augmentat els robatoris en vehicles estacionats en pàrquings a l'aire lliure o en zones apartades. És el cas de l'aparcament de l'avinguda Francesc Macià de l'Escala. De fet, es tracta de fets delictius propis dels mesos d'estiu que s'estan produint durant tot l'any.

És per això que des del cos es demana sentit comú i prudència als conductors. I, en el cas de veure alguna cosa estranya, de seguida trucar al 112.

D'altra banda, aquesta època de l'any es produeixen incendis fortuïts de contenidors per culpa de l'abocament de cendres de llar de foc que no estan apagades del tot. Rovira demana cautela als veïns i assegurar-se que les brases estan completament apagades abans de llençar-les, ja que a més d'encendre el contenidor i les bosses d'escombraries, el foc es pot propagar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar