Publicitat
Publicitat

Construcció il·legal dins el Parc del Montgrí

ICV-EUiA de l'Escala denuncia el que considera  la construcció il·legal d'un mur dins del Parc del Montgrí. S'adverteix que la paret contravé la normativa d'usos del Parc i s'apropia d'espai d'ús públic. La finca afectada està situada a Les Corts.

El grup municipal d'Iniciativa-verds Esquerra Unida i Alternativa ha denunciat la presumpta construcció ilegal d'un mur de tanca en una propietat de Les Corts.Entre d'altres el mur talla un camí ramader que és públic i d'altres caminets que d'aquesta manera queden integrats dins una propietat privada.Tot aquest espai pertany  Parc Natural del Montgrí, per tant inclòs dins la normativa que el regula.Des d'iniciativa es lamenta que des de l'Ajuntament no es faci res tot i conèixer la situació.

Encara sense resposta a la instància, Iniciativa ha recorregut a instàncies superiors, que els han donat la raó en quan a la petició d'informació.

Passat tot aquest temps, finalment s'ha volgut fer públic el tema, per informar de la situació i demanant que s'abordi el més aviat possible, previent que el mur haurà d'anar a terra i s'haurà d'indemnitzar el propietari de la finca.L'Àrea de mediambient del l'ajuntament ha declinat fer declaracions.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar