Publicitat
Publicitat

Els Reis Mags arriben per mar a l'Escala

Després de 2 anys sense poder arribar amb barca, divendres a la nit els Reis Mags de l’Orient van poder arribar a l’Escala per mar. El bon temps va acompanyar i es va poder fer el desembarcament a la platja sense problemes. Centenars de nens i nenes no es van voler perdre el tradicional tocamans, que es va allargar més d’una hora.

Aquest any, amb una mar totalment en calma i molt bona temperatura, van arribar a la Platja de l'Escala els Reis Mags de l'Orient, dalt del seu vaixell i acompanyats de tot el seguici. A la sorra els esperaven una gran quantitat de nens i nenes amb els seus fanalets encesos. Després de dos anys de no poder desembarcar, aquest any s'ha recuperat l'arribada dels Reis per mar. El seguici reial el formen un centenar de persones i els Reis compten amb la col·laboració de l'associació cultural El Rosetó en la seva visita a l'Escala.

Després del tradicional tocamans, tret distintiu de la cavalcada de l'Escala, i de recórrer els carrers del centre del municipi a cavall, els Reis de l'Orient van arribar a l'Ajuntament per a fer els parlaments des del balcó de la casa de la vila. 

La comitiva va continuar després a dins de l'església de Sant Pere, on Melcior, Gaspar i Baltasar van repartir caramels als nens i nenes. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar