Publicitat
Publicitat

Una setmana amb diverses cantades de Nadal

Els nens i nenes de les escoles Empúries i l'Esculapi van oferir dimecres la tradicional cantada de Nadales, amb temes en castellà i en anglès. A la residència Els Pins també es van cantar nadales, en aquest cas va ser un concert a càrrec de la coral dels Jubilats

Aquesta ha estat una setmana de cantades de Nadal. Dissabte va començar l'escola municipal de música El Gavià, amb el tradicional concert que organitza per aquestes dates, per posar punt i final al trimestre. I dimecres va ser el torn de les escoles d'infantil i primària Empúries, al matí, i l'Esculapi, a la tarda, que van actuar a la sala polivalent municipal davant de tots els familiars que no es volien perdre l'actuació. A l'Empúries, tots els cursos van cantar dues cançons. Els més petits van cantar un primer tema sencer i un fragment del segon. A primària, els alumnes ja van interpretar les dues cançons senceres. Entre els títols, nadales en català, en castellà i en anglès: La llum del fanalet, L'arbre de Nadal, Vuela vuela, Santa Claus is coming to town i fins i tot alguna adaptació d'un hit del pop-rock més actual. La sorpresa la van protagonitzar els estudiants de 2n, quan van felicitar el Nadal amb les diferents llengües maternes que tenen a la classe.

A la tarda van pujar a l'escenari de la sala polivalent els estudiants de l'Esculapi, que també es van atrevir a combinar cançons en català amb d'altres en anglès. Així, es va poder sentir des de Rudolf, el petit cérvol, passant per The little Snowflake, L'home dels nassos de Ramon Roma, Celebration o Viu el Nadal de Jordi Ninus. Per a acompanyar l'espectacle, els alumnes de 6è van muntar un servei de bar per recaptar diners per al viatge de final de curs.

I dimecres al matí els interns de la residència Els Pins de l'Escala també van rebre la visita de la coral del Casal dels Jubilats, que els va oferir una cantada de Nadales. Es tracta d'un acte més dels que l'equipament programa per aquestes festes assenyalades.

Les cantades de les escoles Empúries i l'Esculapi es podran veure íntegres per Canal 10 Empordà durant aquests dies de programació especial de Nadal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar