Publicitat
Publicitat

Nova lectura de textos clàssics de l'institut El Pedró

Per primer cop, l'institut de Torroella de Montgrí de suma a la lectura de textos clàssics que ofereixen els alumnes de llatí i grec de l'institut de l'Escala. Enguany l'acte ha arribat a la sisena edició, i en aquesta ocasió s'ha buscat la relació entre la mitologia grecollatina i els llibres de Harry Potter. 

El Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries va ser escenari, dissabte al matí, d'una nova edició de la Lectura de textos clàssics per part dels alumnes de llatí i grec de l'institut de l'Escala i, aquest any també, del centre de Torroella de Montgrí. L'acte arriba a la sisena edició i en aquesta ocasió, coincidint amb els 20 anys de la publicació del primer llibre de de Harry Potter, els textos que es van seleccionar per a la lectura són referents de la mitologia grecollatina en alguns dels monstres que apareixen a les novel·les de J. K. Rowling.

L'acte també vol ser un homenatge a la professora de l'institut El Pedró Anna Maria Saurí Font, professora de clàssiques que va morir fa dos anys víctima d'un accident de trànsit i que fou la impulsora d'aquesta activitat des dels seus inicis, conjuntament amb la llibreria Vitel·la de l'Escala. És per això que incorpora el seu nom al títol in memoriam. La lectura s'organitza des de l'institut El Pedró de l'Escala, l'institut El Montgrí de Torroella i la llibreria Vitel·la.

L'acte va estar coordinat per les professores de clàssiques, Jenny Triviño i Lina Vilamitjana, i va comptar amb la col·laboració de la professora de Mataró, Berta Cantó. També va comptar amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala i el MAC-Empúries.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar