Publicitat
Publicitat

Final de campanya d'ERC a l'Escala

ERC omple a vessar la sala d'actes municipal en l'últim acte de campanya a l'Escala, presentant-se com a garantia per a la recuperació de les institucions catalanes i com a vot útil per a evitar la victòria del front del 155. Dolors Bassa va ser aclamada a crits de "llibertat, llibertat".

ERC ha tancat campanya a l'Escala amb els candidats gironins Dolors Bassa, Roger Torrent i Agnès Fàbregas, en un acte seguit per un centenar llarg de persones que omplien a vessar la sala d'actes municipal. Especialment emotiva va ser la rebuda que es va fer a la candidata Bassa, que va passar pràcticament un mes a la presó pel cas del referèndum. Uns fets que va citar en el seu parlament, qualificant la campanya que avui s'acaba de "ben poc normal" i denunciant que ERC l'ha hagut d'afrontar en desigualtat de condicions.

ERC afronta aquesta cita electoral resumint la decisió dels electors a dues opcions bàsiques: o república o bloc del 155. I dins de la primera opció, erigint-se com l'opció amb més garanties per aturar el bloc constitucionalista.

Però un dels objectius centrals de la campanya d'ERC ha girat entorn a conceptes com la recuperació de les institucions, la democràcia i la dignitat.

A l'acte d'ahir, la terna d'oradors va ser completada amb Agnès Fàbregas, número 9 a la llista per Girona. Els tres candidats eren presentats pels regidors d'ERC a l'Ajuntament de l'Escala, Carles Carlà, Etna Estrems i Xavier Ballesta.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar