Publicitat
Publicitat

Un centenar de participants a la festa dels 50 anys del tennis taula

Un centenar de persones participen a la festa dels 50 anys del tennis taula, que es va celebrar divendres al vespre. Hi van assistir expresidents del CER, exdelegats de la secció, exjugadors i jugadors actuals de l'equip, així com personalitats polítiques i veïns de l'Escala. La Federació i l'Ajuntament van entregar dues plaques commemoratives al CER l'Escala.

Emoció i molts records en la festa de celebració dels 50 anys de federació del tennis taula de l'Escala, que es va fer divendres al vespre a la sala polivalent municipal. Un centenar de persones van respondre a la cita, entre les quals hi havia expresidents del CER, exdelegats de la secció, exjugadors i jugadors actuals de l'equip, personalitats polítiques, membres d'altres seccions del CER i veïns de l'Escala. L'acte va seguir el guió previst. A les vuit del vespre es van obrir portes perquè tothom pogués veure l'exposició de fotografies d'aquests 50 anys de trajectòria, des del 1967 fins ara, i també el recull de les diferents equipacions que han lluït els palistes. A les nou va ser el torn dels parlaments de les personalitats, un acte que van conduir Fèlix Guanter i Josep Vilabrú. Es va completar la celebració amb la projecció d'un vídeo, un sopar de germanor i l'actuació del monologuista David Barragán. 

Pel president de la Federació Catalana de Tennis Taula, Joan Arnau, el CER l'Escala és un exemple i un model a seguir.

A l'acte, el CER va rebre dues plaques commemoratives, una de la Federació Catalana de Tennis Taula i una altra de l'Ajuntament de l'Escala. La festa es va arrodonir amb la victòria l'endemà a la tarda del primer equip davant l'UCAM Cartagena. Al programa Esports 10 de demà s'explicaran tots els detalls de la celebració de divendres.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar