Publicitat
Publicitat

Dinar solidari i Mostra't Chef, anul·lats

Canvis d'última hora a l'agenda d'activitats. La falta de resposta dels veïns de l'Escala ha portat a la Penya Blaugrana a suspendre el dinar solidari d'aquest diumenge, que havia de servir per recaptar diners per la Marató de TV3. D'altra banda, la proximitat de les festes de Nadal també ha fet ajornar el concurs de cuina per a joves Mostra't Chef, que es farà per la Setmana Santa de l'any vinent.

La Penya Blaugrana de l'Escala ha anul·lat el dinar solidari organitzat per aquest diumenge a la sala polivalent municipal, impulsat per recaptar diners per la Marató de TV3, que precisament es fa aquest cap de setmana. El motiu és que a dos dies vista de l'acte només s'han venut 17 tiquets i s'han interessat per participar-hi 45 persones. Recordem que el dinar consistia en què tothom es portés la carmanyola per a fer un àpat de germanor i els diners es recaptarien amb la venda de tiquets per a les cadires, a 3 euros, i el servei de bar. Des de la Penya Blaugrana es lamenta la falta d'implicació dels veïns de l'Escala i la poca participació en un acte solidari com aquest. Malgrat no haver-se marcat cap mínim, des de l'organització es considera que no es pot tirar endavant un acte solidari amb menys de 50 participants. És per això que, finalment, aquest matí, a contracor, la Penya ha anunciat la suspensió del dinar.Per la Marató, la quina del CER de diumenge fa una tirada que anirà destinada a aquest esdeveniment solidari de TV3.

D'altra banda, el concurs de cuina per a joves Mostra't Chef, que s'havia de celebrar per segon any consecutiu el dissabte 23 de desembre, s'ha decidit suspendre i ajornar fins a la Setmana Santa de l'any vinent. El motiu és que la proximitat de les festes de Nadal ha fet baixar les inscripcions. A més, altres espais joves de la comarca han mostrat interès a participar de la iniciativa, i si s'ajorna, hi haurà temps de coordinar-ho.

Properament s'informarà de la nova data de celebració del concurs de cuina i dels canals d'inscripció.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar