Publicitat
Publicitat

Aquest divendres el CER tennis taula celebra 50 anys de trajectòria

Una exposició de fotografies i de les diferents equipacions que han lluït els jugadors, la projecció d'un vídeo i un sopar de germanor són els diferents actes que ha organitzat el CER tennis taula per demà a partir de les vuit del vespre a la sala polivalent. Tot plegat, per celebrar un aniversari important: els 50 anys de la federació del club.

Aquest divendres a les vuit del vespre, el CER de tennis taula celebrarà que enguany compleix 50 anys com a club federat. I per a fer-ho, s'ha organitzat una vetllada amb tots els ingredients per a ser emotiva. A les vuit del vespre, a la sala polivalent municipal, obrirà portes l'exposició que recopila fotografies d'aquests 50 anys, amb imatges des del 1967 en blanc i negre. La mostra també inclou les diferents equipacions que han lluït els palistes. Ja a les nou del vespre, està previst que sigui el torn dels parlaments de les personalitats i la projecció d'un vídeo amb les millors imatges d'aquest mig segle. Tot seguit s'oferirà un sopar. L'acte està obert a tothom.

Tancarà la vetllada un espectacle sorpresa de monòlegs. S'espera que assisteixin al sopar exjugadors del CER, que ja han confirmat. 

Recordem que el CER de tennis taula va ser el primer equip gironí a pujar a la màxima categoria d'aquesta disciplina. Això va ser l'any 1992. 

 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar