Publicitat
Publicitat

Mercat de Nadal de l'Escala

La fred marca el cap de setmana de pont. El mercat de Nadal, amb una quinzena de parades ha estat completat amb tallers per a la mainada. Des de l’Ajuntament en fan un balanç positiu, tot i que l’afluència no va ser massiva.

Al mercat de Nadal s'hi podien trobar objectes d'artesania, gastronomia, manualitats o regals de Nadal. Entre les parades, s'ha consolidat el model mixte de parades d'artesans i parades d'entitats socials locals. Va obrir divendres i dissabte tot el dia i diumenge només el matí. I es va completar amb tallers infantils com el de nusos mariners d'ahir diumenge on els més petits aprenien a confeccionar els nusos típics del món nàutic, que després podien endur-se a casa.

L'ha coordinat l'ADET, des d'on avui se'n feia un balanç positiu.

No ha estat un mercat multitudinari, però ha aportat un toc d'ambient nadalenc al nucli antic de la població. I, en definitiva, ha estat un suport més a la dinamització comercial del poble.

El Mercat de Nadal ha estat l'activitat principal al carrer durant el cap de setmana del pont de la Puríssima a l'Escala. Uns dies en què s'ha notat més moviment de gent al carrer que un cap de setmana d'hivern normal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar