Publicitat
Publicitat

El Museu de l'Anxova i de la Sal de l'Escala acull la 3a edició de 'Nadal al Museu'

 Fins al 7 de gener, torna als 26 museus de les comarques de Girona, entre els quals hi ha el Masle de l'Escala, la iniciativa "Nadal al museu", que enguany arriba a la tercera edició amb l'objectiu d'apropar aquestes instal·lacions al públic familiar. La temàtica d'aquest Nadal és que els nens són súperherois i han de participar en una aventura.  

Aquest Nadal els nens i nenes que visitin el Museu de l'Anxova i de la Sal de l'Escala es convertiran en superherois. Sota el lema "Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu", els equipaments de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona volen promocionar les visites de públic familiar durant les vacances de Nadal, amb premis, jocs i activitats per descobrir tot el patrimoni. Així, els 26 museus que conformen la xarxa, entre els quals hi ha el Masle de l'Escala, oferiran una àmplia oferta de propostes familiars que inclouen tallers infantils, casals de Nadal, pessebres, audicions de música... L'objectiu és obrir aquests equipaments a tots els públics i apropar-se a les famílies. La iniciativa "Nadal al Museu" arriba enguany a la tercera edició i se celebrarà fins al 7 de gener. Enguany els museus també oferiran una activitat conjunta als seus visitants: un repte on els més petits hauran de cercar les 4 estrelles del Nadal que s'han perdut a les instal·lacions. Per a fer-ho, disposaran d'un antifaç, que els convertirà en superheroi. 

La Xarxa de Museus de Girona està impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar