Publicitat
Publicitat

ERC a la Casa de la Vila

ERC critica la política d’habitatge del govern municipal i prioritza crear un banc d’habitatge públic en diverses anualitats.

ERC de l'Escala considera que la política de vivenda social de l'Ajuntament de l'Escala és insuficient. Aquest va ser un dels motius pels quals els republicans van votar en contra del pressupost municipal per a 2018, tot i que els dos anteriors els havia votat a favor. 

Des d'ERC no es comparteix en absolut el model de l'equip de govern que aposta per la construcció d'un bloc de pisos destinat a a lloguer social.

I la seva proposta per invertir una partida cada any per anar creant una borsa de vivenda social de titularitat municipal

Un altre tema que va influir a l'hora de votar en contra del pressupost municipal va ser la manca d'inversió en l'àrea de turisme.

Tot això ho explicava, Etna Estrems, en l'entrevista d'aquesta setmana del programa La Casa de la Vila, emès en primera passada dilluns passat al vespre, a poques hores de l'inici de la campanya electoral per a les eleccions del 21 de desembre vinent. Unes eleccions per a les quals, la primera prioritat ha de ser, la recuperació de les institucions catalanes, avui intervingudes en virtud de l'article 155 de la constitució:

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar