Publicitat
Publicitat

El restaurant Grop dona 850 euros a la lluita contra el càncer

El restaurant Grop de l'Escala dona 850 euros a la lluita contra el càncer. Són els diners que ha recaptat l'establiment amb la venda d'una tapa creada expressament per a l'ocasió.

El restaurant Grop de l'Escala ha fet un donatiu de 850 euros a la secció local de l'Associació Catalunya Contra el Càncer fruit de la venda de la tapa Vaho, creada expressament per a recaptar diners per la lluita contra el càncer. Tal com explica la propietària de l'establiment, Carme Gutiérrez, la iniciativa va començar l'any passat com una cosa puntual, i finalment, vista la bona acollida de la campanya, es va allargar més de mig any. 

Per l'associació, tots els donatius són benvinguts, perquè ajuden a finançar la investigació i campanyes diverses que s'impulsen des de l'entitat, com la que es fa les escoles per conscienciar dels perills de prendre el sol sense protecció.

D'altra banda, la secció local de l'Associació Catalunya Contra el Càncer muntarà una paradeta al Mercat de Nadal on vendran diferents productes per recollir diners. El mercat se celebrarà als carrers del nucli antic de l'Escala del 8 al 10 de desembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar