Publicitat
Publicitat

El Gran Recapte necessita productes infantils

Avui i demà l'Escala participa en una nova edició del Gran Recapte d'Aliments. Des de l'organització s'alerta que fan falta aliments i productes infantils, ja que sovint els més petits de la casa són els grans oblidats en aquestes campanyes. 

Aquesta tarda i dissabte tot el dia, set supermercats de l'Escala participen en una nova edició del Gran Recapte d'Aliments. En el cas de l'Escala, la recollida es coordina des de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament i des de l'església del Remanente. Per a fer possible la iniciativa, el Gran Recapte necessita de la participació de molts voluntaris, que són els que s'estan als supermercats recollint i classificant les donacions que després es traslladaran al magatzem municipal per a, finalment, dipositar-les al Banc dels Aliments de l'Escala.

Tal com explica la Maria Engràcia, els aliments que ara es recullen són un complement al que ja hi ha al Banc local. Alguns dels productes que més fan falta són els que van adreçats als nens, ja que sovint no es pensa en les seves necessitats concretes. A més, ara que s'acosten les festes de Nadal, als més petits també els fa il·lusió trobar-se galetes o xocolata.

 

Entre els productes que es poden donar, a més dels habituals de llet, oli o llegums, també hi ha sardines en conserva, cereals de l'esmorzar, potets infantils de fruita o sabó per la rentadora. Els supermercats escalencs que participen al Gran Recapte són Carrefour, Bon Preu, Bonàrea, Mercadona, Suma, Aldi i Lidl.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar