Publicitat
Publicitat

Primer any de l'Esbotzada jove

Divendres fa un any que l'espai jove l'Esbotzada de l'Escala va obrir portes i és el moment de fer balanç. Per les instal·lacions han passat més de 2.500 usuaris, la qual cosa confirma que l'aposta que en el seu moment va fer l'Ajuntament per obrir un espai exclusiu per als joves va ser encertada.

En el seu primer any de funcionament, l'Espai jove l'Esbotzada de l'Escala ha tingut 2.700 usuaris i ha programat 24 activitats, com tallers, xerrades o campionats de futbolí. Aquest divendres el centre celebra el seu primer aniversari, amb unes dades molt positives que avalen la creació de l'àrea de Joventut i la feina feta.

L'espai té una doble vessant, lúdica i d'assessorament. Per a conèixer les inquietuds dels joves i definir el programa d'activitats de l'Esbotzada, l'àrea de Joventut ha organitzat diverses assemblees amb els adolescents. D'entre totes les propostes programades, les que han tingut més èxit són el Campus d'estiu, que ja se'n garanteix la continuïtat, i la Festa Jove de Primavera.

Un dels principals fruits d'aquest primer any de trajectòria ha estat el naixement d'una associació de joves que ha de servir per canalitzar, debatre i ajudar a desenvolupar les necessitats d'aquest grup d'edat.

Pel que fa al curs 2018-2019, s'està acabant de definir la programació, en què està previst impulsar activitats relacionades amb el tractament de la imatge.

Aquest divendres 1 de desembre es farà l'acte de celebració del primer aniversari de l'Esbotzada a la plaça Víctor Català, després de l'encesa de l'enllumenat nadalenc.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar