Publicitat
Publicitat

Recital poètic a l'Alfolí

REcital poètic d'Enric Casasses, Jaume Comas i Carles Duarte a l'Alfolí de la Sal en la segona cita del festival Som Cultura a l'Escala. Va tenir lloc ahir diumenge al migdia i va transcorrer per les sales de l'exposició permanent "L'Escala i la mar d'Empúries".

Poemes recitats per Enric Casasses, Jaume Comas i Carles Duarte van ser l'eix central de la segona i última activitat del cicle Som Cultura a l'Escala. Uns poemes que il·lustraven una visita guiada especial per l'exposició permanent de l'Alfolí de la Sal.

Era una visita exclusiva, en la mesura que, per la capacitat limitada de les sales de l'exposició permanent, es va acotar a únicament 15 persones. Des de l'Ajuntament s'ha fet un balanç molt positiu d'aquest primer Som Cultura en què participa la població de l'Escala. I per a l'any vinent, les accions tornaran a tenir l'Alfolí de la Sal com a eix, en la mesura que s'ha decretat 2018 com a l'any de la cultura.

Una de les marques culturals de l'Escala que també sembla que tindran continuïtat és la del Portalblau d'hivern, marca creada per al concert de la setmana passada, també a l'Alfolí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar