Publicitat
Publicitat

Ports de la Generalitat dotarà vuit ports gironins de 657 lluminàries amb tecnologia LED

Ports de la Generalitat dotarà el de l'Escala i set altres ports amb lluminàries de tecnologia LED. El projecte, uqe va sortir a licitació el juliol passat, comporta subministrar 657 lluminàries noves i té un cost de 392 mil euros i tres mesos d'execució.

Aquest hivern es renovaran fins a 112 punts de llum del port de l'EScala amb llumeneres de tecnologia LED, que és molt més respectuosa amb el medi ambient i que genera un estalvi energètic de pràcticament un 50%. La renovació forma part del projecte que es va licitar el juliol passat i que afecta a vuit ports del litoral gironí. A banda de l'Escala, aquesta renovació es farà també a Llançà, El Port de la Selva, Roses, l'Estartit, Palamós, St Feliu de Guíxols i Blanes. En total es renoven 657 punts de llum.  Uns treballs que tenen un cost de 392 mil euros i un termini d'execució de tres mesos, iniciant-se la instal·lació el mes de desembre vinent.

Amb els nous punts de llum es vol substituir tot l'enllumenat exterior de la zona de servei de Ports per prestar uns serveis més eficients als usuaris i als ciutadans dins d'un entorn més sostenible.

En el cas de l'Escala, els 112 punts que es renovaran corresponen al moll de les passarel·les, les torres del Club Nàutic, la placeta i la zona d’aparcament i els accessos al port.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar