Publicitat
Publicitat

El Cer L'Escala present al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona 2017

Els jugadors del CER L'Escala Joan Masip i Diogo Pinho disputaran aquest proper dissabte el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis taula. La cita anual dels millors jugadors d'aquest esport. 

La gran cita anual del públic català amb el millor tennis de taula del món arriba aquest dissabte 25, a partir de les cinc de la tarda a Barcelona. Enguany ho farà amb el millor cartell de jugadors de les últimes edicions. El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona ofereix l´oportunitat de veure en acció a casa nostra alguns dels millors jugadors del rànquing mundial,en són un exemple l´alemany d´origen ucraïnès Dimitrij Ovtcharov, i el japonès Jun Mizutani, a més de dos palistes situats també en posicions destacades com el portuguès Marcos Freitas  i el nigerià Quadri Aruna.

Les quatre figures internacionals s´enfrontaran en la primera ronda amb quatre dels jugadors més destacats del moment que militen en clubs catalans.Entre ells els dos jugadors del primer equip del CER L'Escala, Joan Masip i Diogo Pinho. El jugador del CER l'Escala, Joan Masip de 18 anys i campió de Catalunya absolut hi participarà per primera vegada. El d'Igualada s'enfrontarà al japonès Jun Muzutani, el sisè del món. Masip el coneix bé. 

El nou jugador del CER l'Escala, Diogo Dos Santos, es batrà en duel davant un jugador del seu país. El portuguès Marcos Freitas. Per Pinho aquesta serà la segona participació al Ciutat de Barcelona un fet que l'omple d'orgull.

El Ciutat de Barcelona permet veure en acció alguns dels grans palistes mundials i també el nivell dels jugadors de casa nostra.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar