Publicitat
Publicitat

Èxit d'acollida del Portalblau d'hivern

La primera edició del Portalblau d'hivern. Visita guiada per l'exposició de l'Alfolí de la Sal, degustació d'anxoves i concert dels solistes de corda de la Giorquestra a la sala central de la planta baixa. Concert en el qual en va sobresortir la interpretació d'una de les obres més emblemàtiques d'Eduard Toldrà, inspirada en els poemes de "La Ginesta" de Joan Maragall. Una bona excusa per a fer difusió i promoció de l'Escala, els seus atractius i el seu patrimoni fora de temporada. L'activitat s'emmarca en la primera edició del Som Cultura, una iniciativa de la Diputació de Girona per difondre les principals activitats culturals que es programen al llarg de l'any per terres gironines



Amb aquesta satisfacció comentava Marta Rodeja, regidora de turisme, la primera edició del Portalblau d'hivern. Visita guiada per l'exposició de l'Alfolí de la Sal, degustació d'anxoves i concert dels solistes de corda de la Giorquestra a la sala central de la planta baixa. Concert en el qual en va sobresortir la interpretació d'una de les obres més emblemàtiques d'Eduard Toldrà, inspirada en els poemes de "La Ginesta" de Joan Maragall. Una bona excusa per a fer difusió i promoció de l'Escala, els seus atractius i el seu patrimoni fora de temporada. L'activitat s'emmarca en la primera edició del Som Cultura, una iniciativa de la Diputació de Girona per difondre les principals activitats culturals que es programen al llarg de l'any per terres gironines.

El cicle Som Cultura tindrà encara una segona cita a l'Escala. Serà diumenge vinent amb l'acte "L'Alfolí amb veu poètica". Una visita guiada a l'exposició permanent de l'Alfolí de la Sal de la mà de poetes consolidats que recitaran textos relacionats amb la sal i l'edifici´. Una activitat exclusiva i limitada a un aforament de 15 places.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar