Publicitat
Publicitat

Assemblea de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil s’integrarà en una coordinadora comarcal i territorial, d’intercanvi i col•laboració davant emergències. Dissabte es va fer l’assemblea anual on es va donar compte de la feina feta i de projectes de futur.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de L'Escala té actualment més de 40 membres, dels quals els que són actius amb regularitat són una dotzena. Dissabte passat es van reunir en assemblea per fer un balanç de les actuacions dutes a terme durant l'any i per visualitzar els projectes a endegar durant l'any vinent. L'esforç principal de l'any en curs ha estat l'adequació i posada al dia a nivell administratiu.

Una tasca de cada any és la formació dels voluntaris. La Direcció General de Protecció Civil programa cursos regulars. El mes de juny vinent és previst que se'n faci un de nou.

De cara al futur, un dels projectes principals en què està immersa l'associació de voluntaris és la creació d'una coordinadora comarcal i una federació d'àmbit territorial gironí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar