Publicitat
Publicitat

Aquest any es col·locarà un segon arbre de Nadal a la plaça de l'Ajuntament

L'Ajuntament ja està col·locant les figures dels llums de Nadal pels diferents carrers del municipi. La novetat d'enguany és que hi haurà un segon arbre gegant il·luminat, en aquest cas a la plaça de l'ajuntament. Aquests dies també s'està fent la poda dels arbres dels carrers i places.

Aquests dies Enllumenats Costa Brava està instal·lant els llums de Nadal, que s'encendran el divendres 1 de desembre. Pràcticament el 95% de les bombetes de les figures ja són de baix consum. La novetat d'enguany és que a més de l'arbre de la rotonda de la plaça de les Escoles, se'n col·locarà un segon a la plaça de l'Ajuntament.

La decoració nadalenca s'instal·la a les entrades del municipi, en els diferents barris i al nucli comercial de la vila. D'altra banda, fins al mes de febrer, l'Ajuntament de l'Escala està duent a termes les tasques de manteniment i poda de les zones arbrades del municipi. Els jardiners municipals compten amb el suport d'una empresa especialitzada, per a les podes més tècniques. 

Aquesta actuació és necessària pel benestar de l'arbre, per a garantir la visibilitat en els encreuaments i els carrers i també per a la seguretat de les persones.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar