Publicitat
Publicitat

Satisfacció pel cicle de xerrades de coworking

Demà acaba oficialment el primer cicle de xerrades i conferències sobre el coworking i el coliving que s'organitza durant 15 dies a l'Escala, impulsat per la Fusteria Geli amb el suport de l'Ajuntament. Els organitzadors fan un balanç molt positiu de l'experiència, atès que ja han sorgit els primers projectes de cooperació entre diferents empreses del territori gràcies a l'oportunitat de trobar-se i compartir idees. 

Satisfacció per la celebració del primer Co-host del Coliving & Coworking Experiment, organitzat per la Fusteria Geli i l'empresa Pandora Hub, que s'ha celebrat durant 15 dies en diferents punts de l'Escala. Ha consistit en xerrades, conferències i tallers sobre dinamització del territori i enriquiment de l'emprenedoria creativa en zones rurals. Aquest cicle s'emmarca en l'obertura del nou projecte de responsabilitat social corporativa, l'Espai Coworking i Emprenedoria creativa de l'Escala, situat a les dependències de la Fusteria Geli. 

Fruit d'aquestes xerrades, ja ha nascut un primer projecte a tres bandes, en què s'hi implicaran el restaurant El Molí de l'Escala, el Museu d'Empúries i la Fusteria Geli.

L'objectiu d'aquest nou espai de coworking a l'Escala és potenciar la capacitat creativa del municipi, ja que el local pot funcionar com a punt de trobada per a microempreses i emprenedors, tant locals com de fora. I és que actualment el mercat i les necessitats dels clients són molt canviants, i cal reinventar-se contínuament. 

El projecte compte amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar