Publicitat
Publicitat

Surt a la venda una nova edició de l'Agenda Llatinoamericana Mundial

Un any més, surt a la venda l'Agenda Llatinoamericana Mundial. El 2018 està dedicada a les desigualtats de gènere. A més del calendari, inclou un centenar de pàgines amb textos de firmes tan prestigioses com Saramago, Eudardo Galeano o Pere Casaldàliga.

Un any més, ha sortit a la venda l'Agenda Llatinoamericana Mundial. Aquesta edició s'ha dedicat a la igualtat de gènere, perquè és una qüestió de justícia universal i ha de ser innegociable. I és que dins el concepte d'igualtat de gènere, s'hi inclouen molts drets: a la dignitat, a les oportunitats socials, al respecte, al mateix sou, a la feina. Com sempre, l'agenda acompanya el calendari amb textos informatius, divulgatius i d'opinió sobre el tema escollit, de firmes tan prestigioses com Saramago, Galeano o Casaldàliga. Malgrat ser al segle XXI, encara hi ha molta feina a fer en aquesta matèria, sobretot en els països llatinoamericans i del continent africà.

  

Per a Joaquima Tomàs i Serra, a Occident, un dels problemes que es troba la dona és el conegut com a sostre de vidre.   

L'Agenda llatinoamericana és un dels llibres més venuts del món. Va néixer l'any 1992, coincidint amb els actes reivindicatius en motiu del 500 anys de l'arribada dels espanyols a Amèrica. Va ser una iniciativa de José María Vigil i de Pere Casaldàliga per a fer una eina de reflexió al voltant de temes polítics i socials des d'una vessant constructiva i crítica. A l'Escala es pot comprar a la llibreria Vitel·la. El programa Parlem de Canal 10 Empordà d'aquesta setmana parla sobre l'agenda del 2018.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar