Publicitat
Publicitat

Neix la Batuskids, la Batuscala per a nens

Després de l'èxit que ha tingut el grup de percussió Batuscala, aquest curs escolar s'ha apostat per la creació d'una versió infantil, anomenada Batuskids. Creada el 2012, la Batuscala és una formació de batucada dedicada a l'animació popular, que també incorpora una secció de vent. 

L'any que ve el grup de batucada Batuscala celebrarà 5 anys de trajectòria. Dels 20 membres inicials, ha arribat a la xifra rècord de 78 músics en la cercavila del Carnaval passat. A ells els agrada dir que, a més de fer música, són una gran família. I amb l'objectiu d'adaptar-se a tots els públics, aquest any han decidit impulsar la Batuskids. Es tracta de la versió infantil de la formació. Els assajos són els dijous, com amb el grup adult, però en lloc de ser a dos quarts de nou del vespre, són a les set de la tarda i duren una hora. 

Per apuntar-se a la secció de percussió no cal tenir coneixements de música, però si a la de vent.

La Batuscala està constituïda com a associació i a partir del gener del 2018 s'haurà de pagar una quota per a formar-ne part. 

Amb l'objectiu de ser més que una formació musical, el mes de març de l'any que ve s'organitzaran unes colònies, en què a més d'activitats de lleure també s'aprendrà música. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar