Publicitat
Publicitat

Seguiment desigual de la vaga general a l'Escala

Seguiment desigual de la vaga general a l'Escala. Aturada total als centre educatius, poc seguiment en serveis municipal i moltes persianes abaixades al sector de comerç local.

Amb motiu de la convocatòria de vaga general per al dia d'avui, la programació diària de Ràdio l'Escala i Canal 10 Empordà es veu alterada. S'emetrà programació musical durant tota la jornada i en compliment de serveis mínims, els informatius locals s'acotaran a la cobertura informativa de la jornada de vaga.

La Intersindical-CSC ha convocat una vaga per demà 8 de novembre de 2017. Per aquest motiu i per tal de fer compatible l’exercici del dret de vaga dels treballadors d’aquesta Corporació amb els drets dels ciutadans a rebre els serveis públics, l'Alcalde de la nostra Entitat ha fet un Decret d'Alcaldia, on es prenen les mesures necessàries per assegurar el funcionament dels serveis mínims imprescindibles en aquesta Corporació fent compatibles els interessos generals amb els drets individuals dels treballadors en vaga, quina part dispositiva és la següent: PRIMER.- La situació de vaga general anunciada pel dia 8 de novembre de 2017 s’entendrà condicionada al manteniment del serveis mínims que s’indiquen a continuació: · Registre General d’Entrada/OAC/Registre civil: 2 treballadors/es · Brigada Municipal: el personal de reten que estigui previst · Informàtica: 1 treballador/a · Llar d'infants: un terç de la plantilla · Serveis Socials: una treballadora familiar i una educadora social · Policia Local i protecció civil · En tots els serveis als quals correspongui la tramitació d’actuacions de terminis preclusius o d’actuacions l’incompliment de les quals pugui comportar la pèrdua o perjudicis greus de drets o interessos de terceres persones: 1 treballador/a per cada servei afectat SEGON.- L'Ajuntament de l'Escala organitzarà aquests serveis mínims amb el personal imprescindible per portar-los a terme. Aquests serveis mínims els prestarà preferentment, si n’hi ha, el personal que no exerceixi el dret de vaga. TERCER.- Les cessacions i les alteracions en el treball per part del personal necessari per al manteniment dels serveis mínims que es determinen en el punt primer seran considerades il·legals als efectes de l’article 16.1 del RD 17/1977, de 4 de març. QUART.- Els punts anteriors no significaran cap mena de limitació dels drets que la normativa reguladora de la vaga reconeix al personal en aquesta situació, ni tampoc pel que fa a la tramitació i els efectes de les peticions que la motivin. Un cop lligats els serveis mínims fitxats més amunt, aquell personal que estigui interessat a fer vaga demà, 8-11-2017, hauria de notificar-ho, avui mateix, al correu electrònic: recursoshumans@lescala.cat. Us demanem que feu extensiu aquesta informació entre els/les companys/companyes que no disposen de correu electrònic.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar