Publicitat
Publicitat

L'equip de govern es planteja refer Can Masset

El convidat d'aquesta setmana a la Casa de la Vila de Canal 10 és el regidor d'urbanisme Josep Bofill. Amb ell es repassen les obres que hi ha en marxa i les principals inversions per 2018. També es parla a més llarg plaç, i és que de cares a la propera legislatura, en cas de guanyar les eleccions, es planteja actuar sobre l'edifici de Can Masset.

L'actual equip de govern s'està plantejant la possibilitat de tirar a terra l'edifici de can Masset, molt malmès per l'aluminosi, per construir-hi un nova estructura.

Aquest no és un projecte a curt termini, si hi hagués continuïtat al capdavant de l'ajuntament de l'Escala, seria una de les opcions a tirar endavant  ala propera legislatura.

Per ara s'han demanat informes, tot l'edifici és de propietat municipal, i en breu, serveis com Cultura ja es traslladaran a l'Alfolí de la sal.

Bofill feia les declaracions al programa La casa de la vila de Canal 10 Empordà, o parlava també dels projectes pendents d'execució d'aquest exercici, de les inversions per 2018 i de l'execució de les propostes aprovades dins els pressupostos participatius de 2017.

Pel 2018 en destacava el carrer enric serram connectant La Plaja i les places de l'Ajuntament i l'Església.

També es refarà el carrer Codolà, s'intervindrà als carrers de sant Martí d'Empúries, i en diferents fases es faran noves instal·lacions al que era el camp de futbol del camp dels Pilans.

Des de la setmana vinent es començaran a executar els projectes aprovats als pressupostos participatius.

Pel que fa als pressupostos participatius Bofill anunciava que no en hi haurà per 2018 , peò sí que es té la intenció de repetir l'experiència el 2019.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar