Publicitat
Publicitat

Tots Sants a l'Escala

Molta afluència als tres cementiris municipals en el dia de tots sants. Una diada assolellada arrodonia amb recital poètic i musical



Aquest és el poema "Parlem de tu" de Miquel Martí i Pol. Un dels que Baltasar Fonts va recitar ahir al migdia al cementiri municipal, acompanyat de l'acordionista Perepau Ximenis. L'espectacle es titulava "Xiprers vius i creus mortes" en al·lusió al que deia el poeta Pere Quart sobre el cementiri, que definia com un "clos plantat de xiprers vius i de creus mortes".

Cada any, el dia de tots sants, el consistori fa una ofrena als difunts i visita els tres cementiris municipals: el marí, el cementiri de sant Martí d'Empúries i el municipal, a la carretera de Viladamat.

El bon temps va afavorir que les visites fossin nombroses, sobretot al llarg del matí i que els tres cementiris lluïssin especialment. Respecte el cementiri marí, bé cultural d'interès nacional, l'alcalde Víctor Puga va recordar la important intervenció que s'hi farà abans de finals d'any.

El matí es completava amb el recital de Baltasar Fonts i Perepau Ximenis, iniciativa que s'establia aviat farà una dècada per posar unes notes musicals i poètiques a una jornada de record als difunts.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar